Ресърфейсинг на лице
Жена показва резултатите след ресърфейсинг на лице

Какво е Venus Viva?

Venus Viva е иновативно, нехирургично решение за ремоделиране и обновяване на кожата. Комбинира нанофракционна радиочестотна технология, за да редуцира появата на белези, розацея, увеличени пори, дълбоки бръчки, неравности по кожата и пигментации. Апаратът е с най-кратък възстановителен период в индустрията.

Как работи ресърфейсинга на лице?

Чрез микро пинове, кото безопасно прилагат топлина (посредством нанофракционната радиочестота) през кожната повърхност. Този процес води до образуването на микроскопични ранички на епидермиса, които по естествен път заздравяват от само себе си. Така се заглаждат проблемите на кожата, и се стимулира образуването на колаген и еластин.

  • редуцира следоперативни белези и белези от акне
  • премахва пигметни петна
  • свива порите и заглажда текстурата
  • коригира стрии
  • изчиства линии и бръчки по шията и лицето
  • стяга и изглажда кожата на лицето

Какво е усещането по време на процедура?

Процедурите може да създадат лек дискомфорт, но не са болезнени. Единственият дискомфорт е, че лицето ви ще е зачервено веднага след процедурата. Това зачервяване изчезва до 48 часа. Пълното възстановяване е след 1 седмица.

От колко процедури имам нужда?

Максимум 3 - 4 процедури, които се прилагат през интервал от един месец. След процедурите трябва да се пазите от слънце, да се ползва слънцезащита и термална вода.

Колко дълготрайни са резултатите?

След последната процедура постигнатите резултати продължават да се подобряват. Може да е необходима една поддържаща сесия на приблизително всеки 6 месеца, в зависимост от това как реагира кожата ви.

Абонирай се за нашия бюлетин

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Нашите ценности

Последвай ни