Мезотерапия
Жена показва резултатите след мезотерапия

Какво представлява мезотерапията?

Мезотерапията е метод, при който чрез многократни убождания в епидермиса и дермата се вкарват подходящи „коктейли“ от хиалуронова киселина, витамини, минерали, аминокиселини, колаген и други полезни за кожата съставки.

Мезотерапията е от изключителна важност за поддържането на красива кожа, тъй като повечето продукти като кремове за лице и маски не проникват в средния слой (дермата) на кожата, където би трябвало да се прояви пълното им действие. Това се дължи на естествената защитна функция на организма, която предпазва от проникване на външни вещества.

Apriline AGELINE - мезотерапия

Дълбоко регенериращ комплекс за зряла кожа с хиалуронова киселина, витамини, аминокиселини и пептиди.

Използва се при увисване на кожата на лицето и контурите, дехидратирана кожа, отпуснатост на кожата поради промени във възрастта, загуба на тонус и еластичност на кожата, розацея.

Apriline SKINLINE - мезотерапия

Ревитализиращ комплекс за по – млада кожа, базиран на хиалуронова киселина, аминокиселини и пептиди.

Използва се за хидратиране на кожа увредена от околната  среда, изглаждане на фини линии, елиминиране на хиперпигментацията, подобряване плътността на кожата.

JALUPRO - колагенова терапия

JALUPRO® е иновативна мезотерапия за дълбока ревитализация на кожата, произвеждана от италианската лаборатория Professional Dietetics.

Основният компонент на JALUPRO®  е хиалуроновата киселина, която хидратира дермата и стимулира фибробластите, отговорни за синтеза на колаген, еластин и други структурни протеини. Отличителното в JALUPRO® е, че хиалуроновата киселина е в нестабилизирано състояние, така че нейните молекули не трябва да се освобождават и могат да бъдат използвани веднага от тялото.

Вторият компонент на JALUPRO®  е балансиран аминокиселинен „коктейл“, който доставя материал за синтеза на протеини в дълбоките слоеве на кожата. Той включва лизин, глицин, левцин и пролин, които не се различават по структура от ендогенните аминокиселини и веднага се включват в цикъла на синтез на колаген.

Комбинацията от бързо абсорбираща хиалуронова киселина и лесно достъпни аминокиселини е ключова характеристика на JALUPRO®.

JALUPRO CLASSIC

От 4 до 6 процедури, в зависимост от състоянието и нуждите на кожата.

Терапиите се правят през 10 дни в два варианта:

Вариант 1 – повторете пълния протокол два пъти годишно

Вариант 2 – 4 процедури с поддържаща такава, на всеки 2 до 3 месеца

JALUPRO HMW

От 4 до 6 процедури, в зависимост от състоянието и нуждите на кожата.

Терапиите се правят през 20 дни в три варианта:

Вариант 1 – повторете пълния протокол два пъти годишно

Вариант 2 – 4 процедури с поддържаща такава, на всеки 2 до 3 месеца

Вариант 3 – повторна процедура може да се направи с JALUPRO® CLASSIC ако хидратацията е достигнала добро ниво

Абонирай се за нашия бюлетин

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Нашите ценности

Последвай ни